RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Final de proiect Erasmus Plus la Colegiul Tehnic CF “Unirea”

Pentru cadrele didactice şi elevi, proiectele şi programele europene au devenit în ultimii ani o modalitate foarte interesantă şi utilă de a-şi dezvolta formarea continuă, într‑un cadru modern, inspirat din bunele practici ale altor ţări europene. 

 Un grup de elevi de la Colegiul Tehnic CF „Unirea” s-au întors recent din a doua  reuniune transnațională din cadrul proiectului Erasmus+. Acesta a avut loc în Germania, în apropierea oraşului Leipzig .

  

Stagiul de practică s-a desfăşurat în perioada 20 mai- 2 iunie. Tematica proiectului a fost  “Calitatea produselor şi protecţia consumatorului şi a mediului”. În urma evaluării finale, fiecare elev a obţinut Certificatul de mobilitate Europass.

“Mă simt norocoasă că am avut parte de această experienţă, deoarece m-am dezvoltat din punct de vedere profesional.Am învăţat lucruri utile, ce mă va ajuta pe viitor. Pe plan sentimental am legat strânse legături împreună cu colegii mei. Munca de echipă ne-a apropiat foarte mult. Am vizitat locuri care până acum le vedeam doar pe internet. Leipzig este un oraş foarte frumos”, nea precizat Iustina Tudorii

Colegiul Tehnic C.F.”Unirea”Paşcani a încheiat cea de-a doua etapă a proiectului “Modalități europene de formare a elevilor de la profilul servicii prin stagii de practică”, ce face parte din Erasmus+, programul Uniunii Europene pentru educație, formare, tineret și sport.

 

Related posts

Colegiul CF Unirea Pașcani, în vizită la Serviciul pentru imigrări Iași

Redacția

Doi elevi minori au avut relații intime în toaleta școlii. Directorul este acuzat că știa, dar că ar fi încercat să mușamalizeze cazul

Redacția

Albastru pentru Solidaritate – ediția 2018! Totul pentru copiii speciali! Iată programul activităților!

Ema Roman
Încarcă...