NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Femeie din Stolniceni Prăjescu, aniversată la împlinirea vârstei de 100 de ani (Foto)

Momente emoționante astăzi în comuna Stolniceni Prăjescu. O femeie care, pe data de 12 august, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani, a avut parte de o surpriză plăcută.

Cea care în urmă cu câteva zile a împlinit 100 de ani se numeşte Maria Olaru. Dacă nu ar fi avut probleme de vedere,  femeia s-ar fi deplasat și astăzi singură și fără ajutor. Trăieşte într-o casă îngrijită din Stolniceni, alături de unul dintre copii.

Familia ei, împreună cu primarul Costel Hugeanu i-au pregătit o serie de surprize cu acest prilej. Edilul local i-a făcut cadou un tort, un buchet de flori, o şampanie şi o sumă de bani. Tanti Maria era extrem de bucuroasă. Pe chipul ei, inevitabil, au apărut şi lacrimile. Şi-ar fi dorit foarte mult să îi poată vedea pe toţi cei din casă. Pe copii, pe cei trei nepoţi şi ceilalţi care astăzi i-au cântat La Mulţi Ani.

Maria Olaru spune că doar prin rugăciune la Maica Domnului a ajuns să trăiască atât de mult. A rămas văduvă de la vârsta de 77 de ani. Copilăria şi tinereţea au chinuit-o foarte mult, pentru că a prins cel de-al doilea război mondial, în urma căruia a trebuit să fie mamă pentru fraţii ei.

Menţionăm faptul că în localitate alte două persoane au mai fost felicitate la împlinirea acestei vârste. Este vorba despre Victoria Cobzaru şi Gheorghe Bursuc.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primăria Mogoșești-Siret caută șofer

Redacția

Comuna Ruginoasa l-a cinstit pe Domnitorul Alexandru Ioan Cuza. Zeci de persoane s-au prins în Hora Unirii (FOTO – VIDEO)

Oana Cordoneanu

Ca în filmele cu gangsteri: Primarul din Ruginoasa, acuzat de acţiuni de tip mafiot. Viceprimarul Murărescu: “Nu este primar, este un criminal”

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site