NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Un fost viceprimar revine în Primăria Ruginoasa

După mai multe luni de dispute și scandaluri, liniștea pare să se așterne în Primăria Ruginoasa. Vineri, 14 august, Consiliul Local a desemnat, prin vot, un nou viceprimar. El a fost ales cu 9 voturi din cele 15 valabil exprimate.

Noul viceprimar – Dănuț Nechifor de la PSD. Aceeași persoană care în luna martie era demisă pentru că nu și-ar fi respectat programul de lucru și nu se ocupa de curățenia comunei. Acesta îi ia locul lui Ioan Murărescu, care, cât timp a fost în funcție, s-a certat la cuțite cu primarul Ionel Moraru. ”Îmi doresc foarte mult ca în Primărie, dar și în comunitate să se instaurezeze liniștea. Trebuie să depunem toate eforturile pentru a dezvolta comunitatea, nu pentru răfuieli politice. Eu, alături de ceilalți colegi facem tot ce ne stă în putere să contribuim la dezvoltarea localității”, a declarat Dănuț Nechifor.

El a ocupat funcția după alegerile locale din anul 2012.  Pentru aceasta au mai fost propuși Petru Ungureanu și Ioan Murărescu, care au obținut câte trei voturi.

Advertisements
  

Menționăm că în Consiliul Local Ruginoasa sunt cinci consilieri PSD, patru PNL, câte doi de la UNPR și PMP, în timp ce Petru Ungureanu și Maria Dârțu sunt independenți.   

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Răchiteni, 29 august: Ședință ordinară de Consiliu Local (VIDEO)

Redacția

1,5 milioane euro pentru alimentarea cu apă a comunei Tătăruși

Redacția

Trei juniori de la Ruginoasa vor evolua la ”Luceafărul” Universitatea Cluj

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site