RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Cristești: 460 tablete pentru elevi și cadrele didactice

Educație în vremea pandemiei și la Cristești. Elevii și cadrele didactice din comună vor putea să-și desfășoare orele, online. În cadrul unei ședințe de Consiliu Local care va avea loc săptămâna viitoare, va fi aprobată suma pentru achiziționarea a 460 de tablete cu internet inclus, care vor fi folosite de elevii și cadrele didactice din comună. Apoi va urma procedura de licitație publică. Primarul comunei Cristești, Constantin Bolohan a precizat că pe parcurs, în funcție de necesități, vor mai fi achiziționate și alte dispozitive. Tabletele vor fi folosite în procesul de învățământ și vor asigura accesul egal tuturor elevilor, la educație.

Dispozitivele de învățare pentru cursurile online vor avea statutul de obiecte de inventar, la fel ca și manualele școlare. Ele vor fi predate elevilor care, la finalul ciclului de studiu, vor trebui să le restituie unităților de învățământ.

În ultimele zile, și la Pașcani, Tătăruși și Lespezi, primarii localităților au anunțat că vor fi achziționate tablete pentru elevi, care vor avea internet inclus.

Related posts

Festivalul de Datini și Obiceiuri de iarnă de la Tătăruși (VIDEO)

Redacția

2 milioane de lei pentru realizarea unui drum ce va asigura o rută scurtă între Tătăruși, Moțca și drumul european

Marius Parteni

Bianca Mihalcea, Golden Buzz-ul de la Românii au Talent, prezentă la Mogoșești-Siret într-un spectacol umanitar

Alexandru Slătinaru
Încarcă...