NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Cristești: 460 tablete pentru elevi și cadrele didactice

Educație în vremea pandemiei și la Cristești. Elevii și cadrele didactice din comună vor putea să-și desfășoare orele, online. În cadrul unei ședințe de Consiliu Local care va avea loc săptămâna viitoare, va fi aprobată suma pentru achiziționarea a 460 de tablete cu internet inclus, care vor fi folosite de elevii și cadrele didactice din comună. Apoi va urma procedura de licitație publică. Primarul comunei Cristești, Constantin Bolohan a precizat că pe parcurs, în funcție de necesități, vor mai fi achiziționate și alte dispozitive. Tabletele vor fi folosite în procesul de învățământ și vor asigura accesul egal tuturor elevilor, la educație.

Dispozitivele de învățare pentru cursurile online vor avea statutul de obiecte de inventar, la fel ca și manualele școlare. Ele vor fi predate elevilor care, la finalul ciclului de studiu, vor trebui să le restituie unităților de învățământ.

În ultimele zile, și la Pașcani, Tătăruși și Lespezi, primarii localităților au anunțat că vor fi achziționate tablete pentru elevi, care vor avea internet inclus.

Advertisements

Related posts

Bărbat din Tătăruși mort într-un accident pe autostradă în Germania

Oana Cordoneanu

Serviciul de Voluntariat de Urgenta Tatarusi, in plina sarbatoare

Redacția

Edilul din comuna Vânători se mută în noul sediu al Primăriei

Redacția
Încarcă...