NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Femeia care şi-a omorât soţul pentru că nu voia să facă sex rămâne în arest

Judecătorii ieşeni au decis să menţină măsura arestului preventiv în cazul femeii din Tomeşti judecate după ce şi-a ucis soţul. Sofia Dăscălescu (58 de ani) a pri­mit zece ani de închisoare din partea primei instanţe însă a contestat decizia, iar procesul s-a reluat la Curtea de Apel Iaşi.

 

Dăscălescu şi-a înjunghiat soţul în perioada 1 octombrie – 4 octombrie 2017. Oa­menii legii au fost sesizaţi despre faptă pe 4 octombrie, atunci când Dăscălescu a rugat o vecină să sune la 112 deoarece soţul ei moare. Când ambulanţierii au ajuns la faţa locului, bărbatul a fost găsit culcat cu faţa în sus, la o distanţă de 1,5 metri de WC şi cu pantalonii descheiaţi până la genunchi. În curte au fost des­coperite şi două cuţite, cu unul dintre acestea femeia înjunghiindu-l pe soţ în zona abdominală, perforându-i colonul. Legiştii au concluzionat că leziunea ar fi putut data şi cu 5 zile anterior decesului.

„Fiind au­diată în cursul urmăririi penale, inculpata a declarat că l-a lovit pe soţul său cu cuţitul în zona abdominală în seara zilei de 03.10.2017, deoarece acesta a lovit-o cu pumnul o dată în zona toracică laterală stânga şi de mai multe ori peste cap“, se arată în motivarea primei instanţei.

articolul integral pe www.ziaruldeiasi.ro

 

Advertisements

Related posts

Bărbat din Târgu Frumos lăsat fără economii de fosta soție

Carmen Bălăceanu

IPJ: Material lemnos confiscat de polițiștii pășcăneni

Redacția

Poliția Pașcani în trafic: Amenzi și permise suspendate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site