NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Federaţia iordaniană de fotbal cere o anchetă bănuind că portarul naţionalei feminine a Iranului este bărbat

Federaţia iordaniană de fotbal a cerut Confederaţiei Asiatice de Fotbal (AFC) să demareze o anchetă pentru a verifica sexul unei jucătoare a echipei feminine a Iranului despre care iordanienii cred că ar fi bărbat, scrie AFP.

Cele două naţionale feminine de fotbal s-au confruntat la finalul lui septembrie, în cadrul Cupei Asiei, Iranul calificându-se la turneul final după lovituri de departajare (4-2).

Portarul Iranului, Zohreh Koudaei, a apărat două lovituri, dar ulterior, preşedintele Federaţiei iordaniene, Prinţul Ali Ben al-Hussein, a postat o scrisoare pe Twitter, prin care solicită „verificarea sexului jucătoarei Koudaei”.

Iordanienii şi-au exprimat îndoiala cu privire la „eligibilitatea jucătoarei”, afirmând că Iranul are nenumărate probleme de „gen şi dopaj”, mai informează AFP, citată de Agerpres.

  

Antrenoarea echipei Iranului, Maryam Irandoust, a catalogat acuzaţiile „pretexte false” pentru că Iordania „nu acceptă înfrângerea” şi a spus că este pregătită să „furnizeze orice document pe care AFC îl doreşte”.

Cupa Asiei la fotbal feminin este progra

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Iată de ce şeful CJ nu vrea să le premieze pe cele trei canotoare născute la Iaşi şi medaliate la Rio

Redacția

Deși rămasă fără antrenor, CFR Cluj s-a impus categoric în fața FCSB: 4-1

Redacția

CSS Pașcani revine în subordinea Clubului Copiilor

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site