NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Novak Djokovic este blocat în aeroportul din Melbourne iar guvernul local nu-l lasă să intre în Australia

Novak Djokovic este aparent blocat într-un aeroport australian după ce a ajuns în țară pentru a juca la Australian Open, turneu care i-a permis în mod controversat să participe după ce a primit o derogare de la a fi vaccinat împotriva Covid, scrie Insider.

Potrivit lui Paul Sakkal, un reporter politic al ziarului australian The Age, Djokovic a a aterizat în Melbourne miercuri noapte, însă nu i-a fost permis accesul în țară după ce s-a aflat că are viza nepotrivită.

The Age scrie, citând surse locale, că Djokovic are o viză care nu permite excepțiile medicale de la a fi vaccinat împotriva Covid-19, ceea ce înseamnă că nu poate intra în Australia.

Autoritățile încearcă să rezolve problema, a mai adăugat publicația, deși se pare că guvernul local din statul Victoria a respins încercările de a aproba intrarea lui Djokovic în stat.

  

Problemele cu viza ale lui Djokovic vin la mai mult de o zi după ce s-a anunțat că sportivul a primit o derogare medicală de la vaccinarea anti-Covid pentru a putea participa la Australian Open.

Participarea sârbului la turneu, pe care l-a câștigat de un număr record de nouă ori,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Ne revenim astăzi?

Redacția

Iașul va deveni pepinieră de mari fotbaliști. Se va înființa un Centru de Excelență

Redacția

“Un mod sănătos de viaţă prin mişcare”, la Paşcani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site