NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Comuna Ruginoasa – paradisul agresiunilor

Evenimentele de celebrare a Anului Nou, devenite deja celebre ca parte a tradiției comunei Ruginoasa, nu par să fie singurele evenimente care plasează comuna în rândul localităților cu unul din cele mai ridicate niveluri privind violența, din județ. 

 

Vorbim despre tot mai multe cazuri de agresiuni care apar în ultimul timp în această comună, ce ajung în atenția personalului medical de la Spitalul Municipal de Urgență. De cele mai multe ori, atât protagoniștii, cât și victimele aceste acte sunt cunoscuți ca fiind împătimiți ai consumului de alcool.

  

Un astfel de caz este și cel al unui bărbat de 37 de ani din comună, care, în cursul gărzii de ieri, a ajuns la Compartimentul de Primiri Urgențe acuzând dureri în zona capului și a toracelui.

Personalul medical de gardă a constatat că pacientul era policontuzionat prin agresiune, cu un traumatism cranio-cerebral, o contuzie de torace și o contuzie de umăr stâng, fapt pentru care a rămas internat cu foaie de zi pe secția Chirurgie. 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Peste 1.300 de cazuri noi de coronavirus după efectuarea a 9.500 de teste. Aproape 1.000 de pacienți sunt la terapie intensivă

Redacția

Situaţie fără precedent în spitalele din Iasi: „Nu vă primim. Este dramatic. Nu avem locuri”

Redacția

Cum să ţii răceala la distanţă toamna aceasta?

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site