NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fără tichete cadou de la Primăria Pașcani!

Primăria Pașcani nu va mai acorda în perioada Sărbătorilor Pascale, tichete cadou pentru categoriile defavorizate. Primarul municipiului spune că este opțiunea sa, de a nu oferi tichete acum, mai ales că bugetul nu a fost adoptat, iar prioritatea o constituie investițiile.

Subiectul a fost deschis la finalul ședinței extraordinare de astăzi de consilierul PSD, Gabriela Nedelcu. Ea a susținut că primește întrebări de la cetățeni cu privire la aceste tichete și ar vrea să știe ce să le răspundă.

„Nu se acordă tichete de Paști. Deocamdată nu avem votat bugetul. Toate drepturile sociale de care beneficiază cetățenii municipiului Pașcani, care au fost solicitate, ce sunt garantate prin lege, Primăria le-a oferit. Acestea nu sunt niște drepturi, ci un sprijin financiar opțional. Nu pot avea o asemenea inițiativă, am văzut ce s-a întâmplat în trecut. Punctual se acordă ajutoarele sociale, cele prezentate de către cei de la Asistență Socială”, a explicat primarul Marius Pintilie.

Fostul viceprimar a atras atenia că efortul bugetar nu ar fi unul atât de mare, astfel încât o parte din cetățeni să primească tichete. Administrația locală acorda în preajma sărbătorilor tichete cadou, în valoarea de 100 de lei, dar acum renunță la ele. Cetățenii care vor solicita ajutor, vor primi sprijin financiar prin intermediul celor de la Asistență Socială

  
Advertisements

Related posts

22 februarie 2017, ziua primei sentințe din dosarul AgroComplex!

Răzvan Grecu

Propunerea unui consilier: renunțarea la focul de artificii pentru plata artiștilor locali

Diana Marcu

Reacția lui Pintilie după comunicatul ANI:”Voi contesta decizia! Nu am contracte cu Primăria sau alte instituții publice. Se dorește discreditarea mea!” (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...