NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Mai multe familii din cartierul Fântânele sunt revoltate pe autorități. Acestea spun că plătesc taxe de oraș, deși trăiesc în condiții de sat

Mai multe familii din cartierul Fântânele, au cerut astăzi ajutorul reporterilor noștri pentru a mediatiza o problemă veche de ani de zile.

 

Vorbim despre șase familii care nu au canalizare, deși plătesc taxe și impozite mari, pentru că pe buletin apare că locuiesc în oraș. Acestea spun că primarul Dumitru Pantazi a venit la ei la poartă în campania electorală și le-a promis că le rezolvă această doleanță, ba mai mult le va asfalta și strada pe care locuiesc.

  

De atunci și până astăzi, edilul șef nu a mai trecut pe acolo, ba mai mult nu a rezolvat nici măcar una dintre probleme.

Unul dintre cetățenii din zonă, Neculai Crâșmaru ne-a declarat că și strada Dragoș Vodă de la ei din zonă le creează probleme, pentru că nu are trotuarele curățate. Omul a spus că de fiecare dată când plouă, copiii sunt nevoiți să meargă pe marginea drumului expunându-se pericolului de a fi loviți de mașini.

”Să vină domnul primar, noi am fost la el și am vorbit. A venit la noi cu alegerile, atunci ne-a promis că face canalizare, nu a mai făcut, ne-a promis că face drumul pe strada Fântânele, nici asta nu a mai făcut. Tot aici în zonă, pe strada Dragoș Vodă pe pantă , copiii noștri sunt mereu în pericol când merg la școală, pentru că trotuarul este plin de noroi, și ei sunt nevoiți să meargă pe marginea drumului, unde sunt stropiți când plouă și înjurați de către șoferi”, a declarat Neculai Crâșmaru

Cetățenii din această zonă cer autorităților locale să intervină pe strada lor pentru a le face o canalizare care să se verse în pârâul care le trece pe la poartă și dacă e posibil să le repare și curețe și trotuarele de pe strada Dragoș Vodă.

Contactat telefonic, viceprimarul Vasile Axinte, ne-a declarat că îi așteaptă pe acești oameni să vină la el cu o cerere semnată de către toți vecinii pentru canalizare, iar legat de problema trotuarelor, acestea vor fi modernizate în această vară prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbană.

”Îi aștept pe oamenii de acolo să vină cu o cerere semnată de toți, în care să explice problema lor și voi încerca să îi ajut. Legat de problema trotuarului îi rog pe cetățeni să aștepte pentru că în această vară vom veni cu PIDU și vom moderniza atât strada cât și trotuarele” ,ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani

Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Advertisements

Related posts

Ce este cyberbullying-ul. Cu ce probleme se confruntă influencerii

Redacția

Colinde și daruri în prima zi de Crăciun la Sodomeni

Marius Parteni

Exercițiu de alarmare ISU Pașcani în satul Heci

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site