RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Rămas pe drumuri, un bărbat din Tătăruşi cere acoperiş deasupra capului

De un trai greu are parte Gheorghe Bulină care a cerut de la Primăria Paşcani, o locuinţă deasupra capului, ori un pat liber într-un azil pentru bătrâni.

 

 

  

De loc din Tătăruşi, omul a pierdut casa moştenită de la părinţi, în favoarea fratelui său, şi astfel a rămas pe drumuri.

Au urmat apoi ani în care a lucrat la Suceava, apoi s-a mutat în Iaşi unde a fost cazat într-un centru de zi. Spune că a fost tratat urât acolo, motiv pentru care a ales să plece. “Am lucrat mult în Suceava şi Iaşi, ca fochist şi instalator de apă. Asta ştiu să fac. Sunt divorţat şi am rămas fără locuinţă. Nu mai vreau să stau în Iaşi. M-au bătut şi m-au otrăvit acolo”, a spus omul în audienţele de la Primăria Paşcani.

Din păcate, răspunsul pe care l-a primit din partea administraţiei locale nu a fost unul favorabil pentru bătrân. “Domnul nu este este cetăţean al municipiului, motiv pentru care nu poate beneficia de o astfel de locuinţă. În schimb, asistentul social i-a sugerat să încerce să găsească un loc la aşezământul de la Butea, foarte aproape de Târgu Frumos”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

O nouă viaţă pentru bărbatul de 300 de kg (VIDEO)

Redacția

Șapte teme ale propagandei ruse în România, cum vor să ne manipuleze. Moscova a pompat miliarde de euro în operațiuni de manipulare a opiniei publice din UE

Redacția

JOIA MARE. TRADIȚII ȘI SUPERSTIȚII PENTRU ACEASTĂ ZI

Redacția
Încarcă...