RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Familie evacuată, dintr-un imobil ANL, în prag de sărbători

Nu toţi oamenii se pot bucura pe deplin de venirea sărbătorilor de iarnă. În timp ce unii se preocupă de cadouri şi cumpărături pentru masa de Crăciun, alţii se gândesc că vor rămâne fără acoperiş deasupra capului.

Este cazul unei familii cu trei membri, din Paşcani, care sunt nevoiţi să părăsească locuinţa în care trăiesc, situată în imobilul ANL G2A. Pentru că au acumulat datorii imense la chirie, au primit o hotărâre prin care li se aduce la cunoştiinţă că vor fi evacuaţi.

Situaţia a fost expusă astăzi de către o păşcăneancă, în cadrul audienţelor ţinute de primarul Dumitru Pantazi. Femeia a dorit să discute exclusiv cu autorităţile locale, argumentând că este vorba despre o problemă personală. Ea a propus o soluţie la situaţia în care se află, solicitând, în acest sens, ca soţul să fie evacuat, iar ea să preia contractul, dat fiind faptul că cei doi divorţează.

  

Din păcate, răspunsul primit nu a fost cel dorit de către păşcăneancă: “Doamna solicită ca soțul să fie evacuat iar dumneaei să preia contractul. Din păcate acest lucru nu este posibil fiind în curs o procedură de evacuare din  cauza datoriilor de 370 milioane lei vechi, familia urmând să își găsească soluții pentru rezolvarea problemelor. A fost depăşit termenul de apel de 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.

Totodată, Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani a făcut precizarea că, din nefericire, mai sunt şi alte familii în situaţii similare, pentru care nu se mai poate face nimic. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Colectează PET-uri ca să trăiască: „Merge treaba, cinstit… decât să fur, mai bine așa” (FOTO)

Alexandra Enea

Seminar de nutriție pentru pășcănenii preocupați de sănătate

Ema Roman

Instalații improvizate și hornuri necurățate, în schimbul vieții

Redacția
Încarcă...