RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

EURO 2024. UEFA îl anchetează disciplinar pe Jude Bellingham, după gestul obscen al englezului în meciul cu Slovacia din optimi

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a anunţat, luni, deschiderea unei anchete disciplinare care îl vizează pe internaţionalul englez Jude Bellingham, autorul golului egalării în partida cu Slovacia, pe care l-a celebrat într-o manieră nepotrivită, informează AFP, preluat de Agerpres. 

Instanţa europeană, organizatoarea Campionatului European din Germania, a anunţat „o anchetă disciplinară” sub egida unui inspector de etică şi disciplină privind un posibil comportament inadecvat al lui Bellingham. 

Comunicatul UEFA nu a oferit nicio precizare privind natura faptelor reproşate. 

Bellingham a menţinut Anglia în viaţă la EURO, egalând în al cincilea minut adiţional al meciului (90+5) cu o reluare acrobatică pe spate. 

  

El a sărbătorit înscrierea golului cu braţele desfăcute, cum îi este obiceiul, dar înainte de reluarea jocului, el şi-a dus mâinile între picioare într-un moment în care trecea prin faţa băncii slovace, ceea ce a fost interpretat ca un posibil gest obscen şi o provocare.

England v Slovakia, UEFA European Championship 2024, Round of 16, Football, Arena AufSchalke, Gelsenkirchen, Germany - 30 Jun 2024 Jude Bellingham (Anglia). Foto: Profimedia Images

Dar jucătorul lui Real Madrid, în vârstă de 21 ani, a postat un mesaj pe contul său de X pentru a dezminţi orice rea intenţie. 

„A fost doar o glumă privată pentru amicii mei apropiaţi care erau la meci”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Valoarea tichetelor de masă va fi majorată în două etape OFICIAL

Redacția

Aproape jumătate dintre pacienții cu COVID-19 din România s-au vindecat

Redacția

Ținutul sălbatic al Munților Țarcu, prezentat în The Guardian. Jurnaliștii scriu despre sălbăticia, frumusețea zonei și despre mămăligă

Redacția
Încarcă...