RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Le Pen îl ACUZĂ pe Macron: „Pregătește o LOVITURĂ administrativă pentru mă împiedica să ajung la putere”

Liderul partidului favorit la câștigarea alegerilor legislative din Franța, Marine Le Pen, l-a acuzat pe preşedintele Emmanuel Macron, că pregătește un plan prin care să o împiedice să ajungă la guvernare.

Le Pen s-a arătat vizibil iritată de posibilitatea ca șeful statului francez să facă demersuri ca partidul „Mobilizarea Națională” să piardă alegerile în turul secund.

„Sper să fie doar un zvon ce am auzit. Președintele Macron intenţionează să facă o serie de numiri administrative cu scopul de a obstrucționa procesul de votare. Pentru un om care dă lecţii despre democraţie lumii întregi, mi se pare surprinzător. Face tot posibilul să mă împiedice să ajung în postura de prim-ministru”, a declarat Le Pen într-un interviu acordat Le Monde.

Emmanuel Macron este vădit deranjat de rezultatul primului tur și nu vrea să recunoască înfrângerea, mai ales în fața lui Marine Le Pen, consideră aceasta. Lidera extremei-drepte franceze a reiterat faptul că dacă formaţiunea sa va ajunge la putere, va respecta normele constituției, iar temerile legate de impunerea unor măsuri radicale sunt nefondate și create de rivali pentru a o discredita.

  

Intra pe canalul GANDUL de Whatsapp!  » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Procuror suedez, despre sabotajul NORD STREAM: „Încă nu este clar cine e responsabil”

Redacția

Premierul Boris Johnson a stârnit hohote de râs pe rețelele de socializare după ce a fost surprins „luptându-se” cu o umbrelă buclucașă (VIDEO)

Redacția

Dublă CRIMĂ, într-un cartier din Bristol. Doi adolescenți de 15 și 16 ani au fost înjunghiați de mai multe persoane / Poliția a reținut doi suspecți

Redacția
Încarcă...