RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Etapă în ligile inferioare. Viitorul Târgu Frumos de neoprit

O nouă etapă din ligile inferioare județene s-a consumat duminică. În liga a IV a, Viitorul Târgu Frumos pare a nu avea adversar în acest campionat, după încă o victorie acasă 5-1 cu Gloria Balș. Pentru gazde au marcat Cruceanu (2), Vulpe, Davidoaia si Lupu, în timp ce pentru Balș a marcat Hatmanu.

 

Juniorii de la CSM Pașcani au fost umiliți în deplasarea de la Sinești, unde gazdele au marcat 6 goluri. După prima repriză, părea că pășcănenii vor fi o echipă greu de bătut, scorul fiind de 1-0, însă în repriza a doua, gazdele s-au dezlănțuit marcând de 5 ori.

  

Meci foarte echilibrat între Tomești și Dumești, ambele echipe ratând multe ocazii. În minutul 75 Dumeștiul marchează golul victoriei și rămâne principala contra candidată pentru Viitorul Târgu Frumos.

Clasamentul arată în felul următor: 1 Viitorul Târgu Frumos 27 puncte, 2 Rapid Dumești 23 puncte, Stejarul Sinești 21 puncte

HELIOS TOMEȘTI – RAPID DUMEȘTI 0-1

UNIREA RUGINOASA – VIITORUL LUNGANI 2-0

VIITORUL TG. FRUMOS – GLORIA BALȘ 5-1

AS HOLBOCA – FORESTA CIUREA 5-1

VENUS BUTEA – PODGORIA COTNARI 3-0

SIRETUL LESPEZI – VIITORUL HÎRLĂU 1-1

STEJARUL SINEȘTI – CSM PAȘCANI 6-0

UNIREA MIRCEȘTI – GLORIA BĂLȚAȚI 1-0

În liga V, Seria 3 (Pașcani), s-au disputat cele 7 partide programate în etapa a IX-a, o etapă în care Voința Moțca și Siretul Stolniceni-Prăjescu nu au avut meciuri programate, în timp ce în derby-ul etapei a fost egal la Muncel.

CSM II Pașcani (Old Boys) au pierdut 5-0, partida disputată acasă împotriva celor de la FC Lincas Lunca Pașcani. Pășcănenii au acuzat arbitrajul centralului Mugurel Balașa, care a fost departe de o prestație bună.

Clasamentul după această etapă: 1Viitorul Hărmănești 21 puncte, Moldova Cristești 20 puncte, Siretul Stolniceni Prăjescu 15 puncte.

SPICUL HELESTENI – UNIREA AL. I. CUZA 4-2 (3-1)

VIITORUL MUNCEL – MOLDOVA CRISTESTI 3-3 (0-2)

CSM II PASCANI – FC LUNCA PASCANI 0-5

NOUA GENERATIE TOPILE – ACTIV VALEA SEACA 2-1

BIRUINTA MIROSLOVESTI – AVANTUL TATARUSI 5-3

AVANTUL TODIRESTI – RECOLTA CONTESTI 3-2

VIITORUL HARMANESTI – LOCOMOTIVA PASCANI 3-0

 Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Related posts

JO 2020. România, locul 6 în finala probei de 8+1 feminin la Tokyo

Redacția

CSM Kosarom Pașcani dispută două meciuri de verificare înaintea debutului din campionat. Situația lui Simionaș va fi lămurită până pe data de 2 septembrie

Răzvan Grecu

Sportivul K1 susținut de dezvoltatorul LCA Construcții Imobiliare se va antrena în Germania

Marius Parteni
Încarcă...