NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Emoții mari pentru absolvenții Școlii Postliceale din Pașcani. Astăzi a avut loc Depunerea Jurământului

Emoții mari pentru absolvenții de la Școala Postiliceală Sanitară Centrul de Studii “Ștefan cel Mare și Sfânt”, din Pașcani. Astăzi a avut loc festivitatea de depunere a Jurământului Asistentului medical, promoția 2015.

Înainte de a ajunge în sala Casei de Cultură, elevii, alături de profesori și de conducere, au participat la o slujbă de comemorare a domnitorului Ștefan cel Mare, chiar la statuia din zona deal a orașului, unde au depus coroane.

Ulterior, evenimentul a debutat cu speech-ul președintelui fondator, profesor doctor Viorel Enea, urmat, bineînțeles, de către directorul instituției de învățământ din Pașcani, Nicolae Popovici.

  

Îmbrăcați festiv, cu robe și purtând toci pe cap, cei 70 de absolvenți ai școlii postliceale, au urcat rând pe rând, pe scenă, unde au primit diplome și felicitările de rigoare pentru rezultatele obținute.

Patru dintre absolvenți, au fost desemnați elevii anului 2015, doi de la calificarea Asistent Medical de Farmacie, și câte unul de la Balneo-fiziokinetoterapie și Asistent Medical Generalist. Este vorba despre Mihaela Jitaru, Andrei Răzvan Burcuț, Mihaela Andreea Zabulică și Marinela Bianca Marchidan.

De asemenea, au fost desemnați trei șefi de promoție, după cum urmează: Marinela Petronela Pantilimon, cu media 9.44, Ionela Diana Chiriac, cu media 9,74 și Simona Iacob care a absolvit studiile cu media 9,85. Cea mai mare medie a fost obținută de către Andreea Dogariu, de la calificarea Asistent Medical de Farmacie, care a absolvit cu media generală 9,86.

Pentru aceștia și colegii lor, urmează examenul de absolvire, din data de șase iulie, la calificările Asistent Medical de Farmacie și Asistent Medical Balneo-fiziokinetoterapie, urmat de examenul din luna august, la calificarea Asistent Medical Generalist. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Elevii Liceului „Moldova” din Târgu Frumos au sărbătorit Ziua Bastonului Alb. Demonstrație de orientare și mobilitate

Oana Cordoneanu

O carte pe săptămână – recomandarea Bibliotecii din Târgu Frumos: “Te las să pleci” – Clare Mackintosh

Ema Roman

Întâlnire a elevilor și profesorilor cu oameni de cultură și arte din Basarabia la Colegiul “Sadoveanu”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site