RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Edi Iordănescu: Suntem în fața unui moment istoric pentru Națională. Slovacia – una din cele mai bine organizate echipe la EURO 2024

Selecţionerul echipei naționale de fotbal, Edward Iordănescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că el şi jucătorii primei reprezentative nu au altă posibilitate în afara calificării în optimile Campionatului European EURO 2024, informează news.ro.

„Suntem în faţa unui moment istoric pentru echipa naţională, un momnet special, în faţa celui mai frumos moment al carierelor noastre. Şi suntem pregătiţi să primim acest moment cu bucurie, cu entuziasm, cu echilibru, dar şi cu o foarte mare responsabilitate. Această echipă are deja o identitate. Dar după calificare cred că unul dintre cele mai mari câştiguri îl reprezintă faptul că ne-am regăsit spiritul. Ne-am regăsit spiritul şi ne-am recâştigat demnitatea. Sunt lucruri pe care nu mai avem voie să le pierdem”, a spus Iordănescu.

Din punctul său de vedere, Slovacia reprezintă una dintre cele mai bine organizate echipe de la acest turneu final.

„Nu avem altă posibilitate, alt scenariu, noi nu vedem decât calificarea. Meciul cu Belgia a fost cel mai solicitant din toate punctele de vedere de când sunt eu la echipa naţională. Am încredere mare în echipă, în resursele noastre, în tot ce am construim în aceşti doi ani şi jumătate. Jucăm pentru calificare. Da,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Niciun spital din judeţul Vaslui nu are autorizaţie de securitate la incendiu

Redacția

Ciucă dă termenul-limită pentru comasare: Orice prelungire dincolo de vineri nu mai are rost

Redacția

Protest în Piața Victoriei / Circa 7.000 de oameni au manifestat sâmbătă împotriva coaliției de guvernare: ”100 de ani în Penalistan”/ ”Trădătorii”

Redacția
Încarcă...