NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Dumitru Pantazi, Ioan Ioniță și Radu Movileanu și-au depus astăzi candidaturile pentru Primărie VIDEO

Zi plină pentru Biroul Electoral Pașcani. Deși bugetarii au avut zi liberă de la Guvern, astăzi, 30 aprilie, președintele și vicepreședintele Biroului Electoral Pașcani au avut o zi plină. În decursul a trei ore, reprezentanții a trei partide s-au prezentat pentru a-și depune candidaturile pentru funcția de primar și pentru cele 19 locuri de consilier local.

 

La ora 12:00 reprezentații PSD în frunte cu Dumitru Pantazi au depus candidaturile la biroul electoral. După o scurtă declarație de presă în care Pantazi a susținut că sprijinul pășcănenilor concretizat prin mesaje de încurajare l-au determinat să candideze, delegația pesedistă s-a răcorit la o apă minerală în cafeneaua Art Café deținută de fiii consilierul PSDVasile Haldan.

Advertisements
  

La ora 13:00 a fost rândul celor de la PP-DD să-și depună dosarele cu candidaturile. Aceștia au fost conduși de către Radu Movilieanu, candidatul formațiunii la funcția de primar.

La ora 14:00 a avut loc și surpriza zilei. Canidatul PDL la Primărie, Ioan Ioniță, a sosit la Biroul Electoral însoțit de celebrul luptător K1 Cătălin Morășanu și de candidatul PDL la Consiliul Județean Petru Movilă. Ioan Ioniță a declarat că își dorește o renaștere a economiei locale și că va continua proiectul de izolare termică a blocurilor.

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

PMP adună semnături pentru revenirea la alegerea primarului în două tururi de scrutin

Redacția

Constantinescu cere 1,5 milioane lei de la ministere pentru comuna Moțca

Marius Parteni

PSD Pașcani a hotărât data alegerilor interne! Deocamdată niciun candidat!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site