RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de PresăPolitică

Vot pentru Alexe și Chirica. Ei sunt candidații cu cea mai mare susținere la alegerile locale (P)

PNL a votat candidaturile pentru Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași. Cei doi lideri, Costel Alexe și Mihai Chirica, sunt în continuare puternic susținuți de coaliția de guvernare pentru a conduce cel mai mare județ din România.

„Acum patru ani, am devenit Președinte al Consiliului Județean Iași, prin încrederea și votul ieșenilor. Astăzi, mă simt împlinit că am reușit în acest mandat să facem dreptate Iașului și să îl așezăm acolo unde i-a fost dintotdeauna locul, în topul celor mai dezvoltate județe din România.

Candidez pentru un nou mandat de Președinte al Consiliului Județean Iași pentru a continua să facem Iașul puternic și dezvoltat. Candidez pentru a continua să construim în Iași.

În acest mandat, am demonstrat că se poateși la noi, nu doar în vestul țării. Am construit un nou aeroport, în valoare de 100 de milioane de euro, ce este astăzi cea mai mare investiție publică din județul Iași, din ultimii 30 de ani.

  

 Am finalizat lucrările de modernizare a Spitalului pentru Copii „Sfânta Maria” și vom termina foarte curând și noua Unitate de Primiri Urgențe. Am sprijinit constant construirea Spitalului Regional de Urgență, care a ajuns, în sfârșit, în etapa de începere a primelor lucrări, am asfaltat integral Axa Iași-Suceava și drumuri județene importante. Avem șantiere peste tot în județ pentru a conecta peste 100 de comunități la rețeaua de apă și canalizare, un proiect de 600 de milioane de euro, cea mai mare finanțare prin POIM din România.

Pentru prima datăînultimii 20 de ani, am făcut primul pas concret pentru reabilitarea Filarmonicii prin semnarea contractului de lucrări și am reabilitat muzee și obiective culturale importante. Proiectele noastre vorbesc cel mai bine despre această administrație și sunt dovada a ceea ce am făcut și ce putem face în continuare. Îmi doresc ca și în următorii ani să fim mândri de comunitatea noastră, să fim mândri de județul în care trăim. Împreună construim în Iași și devenim puternici în Europa.” a menționat Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.

Related posts

PDL și Forța Civică mai tari ca vechiul PNL Pașcani

Marius Parteni

Tragerea la sorți a președinților birourilor electorale

Redacția

Lista candidaților Pro România, pentru Primărie și Consiliul Local Pașcani

Marius Parteni
Încarcă...