NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dumea nu știe legea, suprataxează pășcănenii, dar încasează leafă de 5000 lei! PSD îl protejează

Directorul societății EcoSalubritate, sub a cărui conducere tariful pentru serviciile de salubrizare a ajuns la 13 lei de persoană, doarme în papuci. El nu cunoaște ultimele modificări aduse legii serviciilor publice, prin OUG 58/2016, dar rămâne la conducerea societății beneficiind de susținerea primarului Dumitru Pantazi și a grupului de consilieri PSD.

 

 

  

Actualitatea Tv a demonstrat, pe căi oficiale, că Eduard Dumea încasează degeaba aproximativ 5000 lei lunar ca și drepturi salariale, conform declarației de avere. Mai mult, el a dus în eroare membrii Consiliului Local, atunci când a afirmat că societatea pe care o conduce nu se poate înscrie la licitația pe care Agenția de Dezvoltare Intercomunitară pentru servicii de Salubrizare o va organiza pentru atribuirea contractelor de colectare și transport a deșeurilor la depozitul ecologic de la Țuțora.

Jurnaliștii noștri au solicitat clarificări pe marginea celor declarate de Dumea, de la Bogdan Alexa, vicepreședinte ANRSC. Acesta a explicat cum anume se poate înscrie la licitație EcoSalubritate. (Vezi aici articolul)

În urma articolului, șeful serviciului de salubrizare nu are nimic de spus, deși i s-a solicitat un punct de vedere în acest sens. Eduard Dumea a fost, de când este director, mai preocupat să încheie polițe de asigurare prin firma la care este broker, decât să se asigure că pune în aplicare cele mai bune măsuri, astfel încât cetățenii să nu plătească un preț atât de mare pentru serviciile de salubrizare.

Reamintim faptul că membrii comisiei formată din consilieri locali, care a verificat activitatea acestei societăți în ultimul an, au descoperit grave nereguli pe care primarul încearcă acum să le ascundă.

 

 

Advertisements

Related posts

TOȚI angajații din sistemul public și din cel privat primesc BANI pentru CONCEDIU

Redacția

Ultimele zile în care vă puteți spune părerea! Regulamentul iluminatului public este pus în dezbatere

Ema Roman

Zilele Municipiului, ediția 2019: Săptămâna aceasta membrii comisiei de organizare vor analiza ofertele

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site