RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Două medalii de argint pentru România la Campionatele Europene de Gimnastică pentru juniori / Amelia Ghigoarță e vicecampioană europeană la individual compus

De două ori argint pentru România, anunță Comitetul Olimpic și Sportiv Român pe pagina de Facebook, marcând evoluția gimnastelor junioare.

”Echipa feminină de junioare a României a câștigat argint la Campionatele Europene de Gimnastică Munchen 2022. Italia a luat aur, Germania, bronz. Amalia Puflea, Amalia Ghigoarță, Sabrina Voinea, Crina Tudor, Miruna Botez au urcat pe podium alături de antrenorul Lucian Sandu. Amelia Ghigoarță e vicecampioană europeană la individual compus”, anunță COSR.

Citește și…

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate / Cum se pot ridica și valorifica

Redacția

Un avocat din Oman vrea să cumpere cu 1 milion de dolari mantia îmbrăcată de Messi după ce a primit trofeul CM 2022

Redacția

Cristiano Ronaldo amenință că părăsește Cupa Mondială din Qatar (presă)

Redacția
Încarcă...