NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dionisie Afloroaiei plătit din banii pășcănenilor pentru a reclama Actualitatea TV la CNA deoarece jurnaliștii critică delegarea serviciului de apă-canal către ApaVital!

Primarul Dumitru Pantazi își plătește consilierul personal, Dionisie Afloroaiei, din bani publici, pentru ca acesta să reclame la CNA jurnaliștii care critică aderarea municipiului la ARSACIS și delegarea serviciului de apă-canal către ApaVital Iași.

 

Mai exact, Dionisie Afloroaiei a făcut o sesizare către Consiliul Național al Audiovizualului în care a reclamat faptul că într-o emisiune a postului nostru de televiziune, aleșii locali, ce au votat delegarea serviciului de apă-canal către ApaVital Iaș, au fost catalogați drept o “ceată de nebuni”.

Este vorba despre emisiunea „În Obiectiv” din data de 11 august în care a fost comentată inițiativa pășcănenilor de a ieși în stradă pentru a strânge semnături pentru ieșirea municipiului din ARSACIS și denunțarea contractului de delegare către ApaVital Iași. În acest contex Răzvan Grecu a declarat că pășcănenii nu vor ApaVital, însă o ceată de nebuni a votat împotriva intereselor lor.

Mai mult Afloroaiei s-a arătat deranjat de limbajul folosit în emisiune considerând că expresiile „ceată de nebuni” și „Vasile Pleșca și tot neamul lor din PSD” intră în sfera limbajului licențios.

Întrebat telefonic dacă este plătit din bani publici pentru a face sesizări la CNA împotriva televiziunii ce a criticat în dese rânduri activitatea primarului Dumitru Pantazi, juristul Dionisie Afloroaiei a răspuns că nu și că sesizarea a fost făcută în timpul său liber.

Cele susținute de consilierul primarului nu se susțin de sesizarea acestuia adresată electronic către CNA. Conform datelor înscrise pe acesta ea a fost transmisă instituției respective miercuri 3 septembrie la ora 1:40 PM, adică în timpul în care Dionisie Afloroaiei ar fi trebuit să muncească pentru pășcăneni.

Întrebat despre această neconcordanță între declarația sa și înregistrarea sesizării de la CNA DIonisie Afloroaiei a preferat să nu comenteze.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Costel Alexe despre revocarea procurorului șef al DNA: „Tudorel Toader este avocatul infractorilor”

Răzvan Grecu

Pantazi a obținut bani de la Guvern pentru plata arieratelor

Răzvan Grecu

Ziua eroilor a fost marcată la Târgu Frumos

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site