RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Descinderi în Pașcani și Sirețel ale polițiștilor de la SAESP. Arme și muniție descoperite în locuințele unor persoane

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Iași, însoțiți de polițiști din Pașcani și Secția 6 Rurală au organizat și executat ieri o acțiune pentru depistarea persoanelor care dețin ilegal arme și muniții neletale. Acțiunea a fost organizată ca urmare a unor informații ajunse la urechile oamenilor legii, potrivt cărora în Pașcani și Sirețel ar fi ajuns din Bulgaria arme neletale, introduse ilegal în țară. Cu acest prilej au fost organizate descinderi, vizate fiind două persoane.

 

 În locuința unui bărbat de 39 de ani din Pașcani (G. C.) a fost descoperit un pistol de autoapărare cu  muniție cu gaze. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru deținere și port fără drept de armă neletală, pentru care trebuia autorizație. De asemenea el mai este cercetat și pentru infracțiuni la Codul Vamal al României, pentru introducerea în țară a unor materiale din regimul materiilor specifice. 

  

 În comuna Sirețel la locuința unui tânăr de 26 de ani (L.C.) oamenii legii au găsit un  de autoapărare, cu muniție cu gaze. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi contrabandă calificată.

 Conform unor informații furnizate de Biroul de Presă din cadrul IPJ Iași în timpul acțiunilor au fost constatate 5 infracțiuni și confiscate următoarele bunuri: două pistoale de autoapărare, 117 cartușe cu muniție cu gaze și alte 21 de articole pirotehnice.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

        

Related posts

Șefii IPJ Bacău și ai Poliției Onești, înlocuiți din funcție după luarea de ostatici soldată cu moartea a doi oameni

Redacția

O nouă înregistrare cu primarul care şi-a filmat fata în timp ce o umilea. „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap”

Redacția

Doi bărbați din Pașcani și Băiceni, pe lista de urmăriți a Poliției Române

Oana Cordoneanu
Încarcă...