NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

DEPISTAT ÎN TRAFIC SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI, FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE ȘI CU AUTORIZAȚIA DE CIRCULAȚIE EXPIRATĂ

Un şofer din Paşcani a fost depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat, fără să deţină permis de conducere, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. 

 

 

  

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au oprit pentru control un autoturism  condus de prins un bărbat de 42 de ani pe strada Fericirii, din municipiul Paşcani.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului este expirată.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

 

Advertisements

Related posts

Inspectorii ITM au descins cu Poliția în Gară, în rândul agenților economici

Răzvan Grecu

Pășcănean dat în urmărire generală, extrădat din Italia și băgat după gratii. A furat capace de canal de pe raza municipiului

Oana Cordoneanu

Prins de două ori băut la volan la diferență de câteva zile

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site