NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

CFR Călători anunță suplimentarea trenurilor de Paşte

Compania de stat CFR Călători a anunţat marţi că va suplimenta cu peste 8.000 de locuri, în minivacanţa de Paşte, trenurile către cele mai solicitate destinaţii şi recomandă achiziţionarea din timp a biletelor, în condiţiile în care aproape toate agenţiile de voiaj CFR Călători vor fi închise în perioada 15-17 aprilie, scrie News.ro.

 

CFR Călători va suplimenta trenurile către şi dinspre destinaţii precum Bucureşti, Braşov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanţa, Iaşi, Satu Mare sau Timişoara.

  

Pentru a evita aglomerările, compania recomandă tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achiziţionate din timp de pe site-ul companiei, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR, de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism) şi prin telefon.

CFR Călători recomandă studenţilor să acceseze agentia de voiaj CFR din Campusul Universitar Regie Bucureşti şi casele de bilete dedicate şi marcate în spaţiile din holurile marilor gări.

În perioada 15-17 aprilie, toate agenţiile de voiaj CFR Călători vor fi închise, cu excepţia agenţiilor din centrele comerciale Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti şi Iulius Mall din Iaşi.

 

 Sursa: digi24.ro

Advertisements

Related posts

În judeţul Iaşi, gunoiul de la ţară aşteaptă să fie ridicat de maşina de bani de la Bruxelles

Redacția

Drumarii din zona Pașcani și Târgu Frumos sunt pregătiți de deszăpezire

Răzvan Grecu

Primele efecte ale disputelor politice: Poliția Locală împarte amenzi celor cu actele de identitate expirate

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site