RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Delegație importantă din PSD Pașcani la lansarea candidaturii lui Victor Ponta

Aproximativ 70.000 de membri și simpatizanți ai PSD  vor fi alături mâine lui Victor Ponta pe Arena Națională la lansarea candidaturii acestuia pentru funcția de președinte al României. Evenimentul are loc în ziua în care actualul premier își aniversează ziua de naștere.

 

Acolo vor ajunge și un grup de 150 de persoane din comunele componente ale Colegiului 5. Printre aceștia parlamentari, primarii din Pașcani, Târgu-Frumos și cei din comune, alături de consilieri locali și alți membri.”Evenimentul de mâine de la la Arena Națională va avea o anvergură foarte mare. Președintele PSD, Victor Ponta, își va lansa candidatura la alegerile prezidențiale în prezența a peste 70.000 de participanți. Este practic începutul campaniei care va veni, la finalul căreia cu siguranță Victor Ponta va deveni președinte al României”, ne-a declarat Bogdan Alexa, directorul de campanie al PSD Pașcani.   

  

Social-democrații sunt încrezători în victoria lui Ponta, atât în primul tur al alegerilor, cât și în cel din 16 noiembrie.”În afara candidatului nostru nu există alternativă pentru România, pentru Iași, pentru Pașcani, sau celelalte localități”, a mai susținut Alexa.

Advertisements

{jcomments off}

Advertisements

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

ISU vine să facă ordine în piața deal! Șefii Primăriei ignoră variantele discutate în Consiliul Local

Marius Parteni

Circulația se desfășoară normal în regiunea Moldovei

Redacția

Jocuri periculoase! Spionul lui Gheorghe Nichita, pășcăneanul Ionut Dumitrascu și un afacerist imobiliar, în combinații cu iz penal

Redacția
Încarcă...