RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

De ce este data alegerilor prezidențiale o miză importantă pentru PSD și PNL

Coaliţia de guvernare ar putea stabili, miercuri, data organizării alegerilor prezidenţiale, după ce liderii PNL și PSD au avut declarații contradictorii pe aceasta tema. Analistul politic George Jiglău a explicat pentru Adevărul care este miza acestei mișcări politice.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, în contradicție privind data alegerilor prezidențiale FOTO Mediafax

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, în contradicție privind data alegerilor prezidențiale FOTO Mediafax

Deși la sfârșitul lunii februarie, prim-ministrul Marcel Ciolacu anunța că în coaliţia de guvernare s-a stabilit ca alegerile prezidenţiale să se desfășoare pe 15 şi 29 septembrie, iar alegerile parlamentare pe data de 8 decembrie, acum, după scrutinul alegerilor comasate locale și europarlamentare, cei doi lideri de partid, au păreri împărțite, dacă păstrează sau nu formatul decis.

  

Liderul PNL, Nicolae Ciucă a spus că data alegerilor prezidențiale ar putea fi schimbată.  “În momentul de față, neexistând încă o hotărâre de guvern care să stabilească data alegerilor, poate să intre în discuție și să analizăm, să vedem care sunt părțile bune, care sunt părțile mai puțin bune vizavi de o campanie în timp de vară sau să le ducem acolo unde într-adevăr au fost de-a lungul timpului, aproape de alegerile parlamentare”, a declarat Nicolae Ciucă.  

De cealaltă parte,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Agenţia de turism Soley Tour a intrat în incapacitate de plată. Mai mulți turiști români, blocați în Turcia

Redacția

Deputatul Marilen Pirtea a depus proiectul pentru predarea în şcoli a istoriei Revoluţiei de la Timişoara din 1989

Redacția

Ciolacu, reacție în scandalul referitor la pragul pentru abuzul în serviciu: PSD va vota doar ceea ce recomandă profesioniștii

Redacția
Încarcă...