NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Daniel Constantin a inaugurat sediul PC din Pașcani

Președintele PC, Daniel Constantin a inaugurat astăzi noul sediu al Partidului Conservator din municipiul Pașcani.

Acesta a venit, într-o vizită scurtă la Pașcani, după ce a avut, în cursul acestei zile, câteva întâlniri în județul Iași.

Daniel Constantin s-a scuzat public pentru schimbarea intervenită în program, asta pentru că, toată lumea știa că inaugurarea va avea loc în jurul orelor 15.30. De asemenea, tot astăzi ar fi trebuit să aibă loc întâlnirea dintre ministru și activul politic din Pașcani, care a fost anulată, din cauza evenimentelor din capitală, după cum a declarat acesta.

  

În discursul de început, acesta și-a manifestat aprecierea pentru membrii PC din Pașcani, cât și susținerea acestora în proiectele viitoare.  „Îmi cer scuze membrilor de partid care știau să vină mai târziu la întâlnirea, însă din cauza evenimentelor din București cred că este mai important să fiu acolo în această după-amiază, însă am vrut neapărat să trec pe la organizația de la Pașcani, pentru că este o organizație la care eu țin foarte mult, care este mai tânără dar care promite foarte mult și ne punem mari speranțe. Au toată susținerea noastră în tot ceea ce întreprind aici și sper ca odată cu inaugurarea acestui sediu, să facem un pas înainte”, a declarat oficialul.

Mai mult decât atât, președintele Partidului Conservator a avut grijă să sublinieze faptul că se apropie alegerile locale, și că asta presupune o mobilizare din partea membrilor partidului, întrucât campania nu se face cu o lună înainte de alegeri. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cu ce mesaje merg astăzi partidele la consultări, cu preşedintele Iohannis, pentru desemnarea noului premier

Redacția

Oferta Mea – Mesaje de susținere și promovare a candidaților la alegerile prezidențiale (VIDEO)

Redacția

Senatorul Sorin Lazăr îngrijorat de numărul mare de minori care se droghează

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site