RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Cum vor circula trenurile în noaptea în care se trece la ora de vară

CFR Călători informează că începând cu data de 27 martie 2016, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficială de vară, ora 03.00 devenind ora 04.00.

 

Trecerea la ora de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare, circulaţia urmând a se efectua conform orarelor prevăzute în mersul trenurilor.

  

Trenurile de călători vor circula după ora acutală (de iarnă) până în noaptea de 26/27 martie la ora 03.00, care va deveni ora 04.00. După ora 04.00, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară.

Trenurile de călători aflate în circulație după ora 03.00, care devine ora 04.00, își vor continua mersul până la stația de destinație, iar în cazul când orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare în intervalul orar 04.00 – 05.00, trenurile vor pleca în ordinea rangului.

Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea la ora de vară se face în aceeaşi zi de duminică, 27 martie 2016, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula după graficele din mersul de tren în vigoare.

 

 Sursa: ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Trenul “Unirea”, modernizat la Electroputere VFU Pașcani, a ajuns în presa internațională

Redacția

Wizz Air suspendă  20 de curse din vară, inclusiv din Iași

Redacția

Persoanele care au lucrat în industria de producție a energiei beneficiază de reducerea vârstei de pensionare. Legea a fost promulgată

Redacția
Încarcă...