NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Cum arată testul COVID al lui Novak Djokovic. Justiția australiană a publicat documentul

Justiția australiană a publicat testul COVID pozitiv al lui Novak Djokovic, pe baza căruia sportivul a cerut să fie exceptat de la regula vaccinării pentru a putea participa la Australian Open. Potrivit documentului, Djokovic a fost testat pe 16 decembrie 2021, la prânz, și a primit rezultatul pozitiv în aceeași zi. A doua zi, Djokovic participa la o festivitate de premiere a tinerilor tenismeni din Serbia, la care nimeni nu purta mască.

Rezultatul testului lui Novak Djokovic a fost eliberat de Institutul de Sănătate Publică din Serbia. Documentul atestă că sportivului i-a fost prelevată proba pe 16 decembrie, la ora 13.05, iar rezultatul a fost gata în aceeași zi, la ora 20.19. Tipul testătii: RT-PCR. Rezultat: pozitiv.

test covid novak djokovic Testul COVID al lui Novak Djokovic arată că a fost găsit pozitiv pe 16 decembrie 2021. Sursă foto: fedcourt.gov.au

În ciuda rezultatului pozitiv al testului, care a fost gata chiar pe 16 decembrie, Novak Djokovic a participat a doua zi la o festivitate de premiere a celor mai buni tineri tenismeni din Serbia. El a dat premii copiilor și s-a fotografiat pe rând cu fiecare, fără ca sportivul sau ceilalți participanți să poarte mască.

  

O instanță australiană a decis luni că nu sunt motive rezonabile pentru care autoritățile de la frontieră i-au anulat viza de intare în Australia. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Cupa Centenarului la fotbal în sală

Marius Parteni

Simona Halep, în semifinalele turneului Transylvania Open, după o victorie categorică: A cedat doar două game-uri

Redacția

Antrenorul CS Kosarom a fost demis după eșecul cu Aerostar Bacău. Condurache și Râșcu asigură interimatul!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site