NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Djokovic spune că știa că are COVID-19 cu o zi înainte de a participa la un eveniment pentru copii, fără mască

Tenismenul Novak Djokovic a spus că știa de rezultatul său pozitiv la testul COVID-19 pe 16 decembrie, cu o zi înainte de a participa la un eveniment public la care nu a purtat mască. Afirmațiile privind testul său pozitiv au fost făcute într-o declarație pe propria răspundere publicată luni de Tribunalul Federal din Australia, potrivit CNN.

Într-o declarație pe propria răspundere publicată luni de Tribunalul Federal de Circuit din Australia, Djokovic spune că „la 16 decembrie 2021, am fost testat și diagnosticat cu SARS-CoV-2 (COVID-19)”.

Mai multe imagini postate pe conturile de pe rețelele sociale ale Fundației Novak Djokovic îl arată pe Djokovic participând la o conferință în fața unui public în aceeași zi (16 decembrie). Djokovic și participanții nu purtau măști, potrivit imaginilor publicate.

Pe 17 decembrie, pagina de Facebook a Asociației de Tenis din Belgrad a postat mai multe fotografii cu Djokovic pozând cu un grup de tineri la o ceremonie unde acesta i-a premiat pe cei mai buni tineri tenismeni din Serbia, un eveniment la care, de asemenea, nimeni nu purta mască.

  

Într-una dintre fotografii sunt cel puțin 26 de tineri care apar alături de tenismen.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Cupa 1 mai la fotbal s-a amânat pentru data de 16 mai

Oana Cordoneanu

David Popovici a obținut titlul de campion european la 200 de metri liber

Redacția

Ne mândrim cu ele. Șapte pășcănence au obținut locul al III-lea cu lotul național la Campionatul European de Rugby în Norvegia (FOTO)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site