RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Rugbyst pășcănean desemnat jucătorul anului la echipa de club

Sportivul pășcănean Ovidiu Cojocaru, care evoluează pentru formația CSM Știința Baia Mare, a fost desemnat cel mai bun jucător al echipei. El a fost desemnat pe baza statisticilor din anchetele oficialilor pe anul în curs.

Anul 2021 a fost unul extrem de bun pentru sportivul pășcănean, devenit între timp și unul din oamenii de bază ai naționalei României. La doar 25 de ani, împliniți pe data de 19 noiembrie, talonerul echipei din Baia Mare se bucură de aceste momente foarte reușite din carieră.

“Ca de fiecare dată, la final de an, campioana en-titre a României, C.S.M.Știința Baia Mare își stabilește clasamentul celor mai buni rugbyști ai anului. În anchetele întocmite de oficialii zimbrilor, pe anul în curs pe prima poziție a acestui top s-a clasat căpitanul de echipă Ovidiu Cojocaru (n.19 noiembrie 1996), talonerul campioanei aducându-și din vara lui 2017 aportul și la nivelul echipei naționale. Pe poziția a doua au fost desemnați, centrul de origine neo-zeelandeză Jason Tomane (n.4 martie 1995) și jucătorul din linia a doua Florian Roșu (n.20 aprilie 1993). Ultima treaptă a podiumului revine unui alt neo-zeelandez, fundașul David Feliuai (n.16 mai 1997) el fiind secondat de flankerul Alexandru Alexe (n.26 august 1997)”, se arată într-un comunicat al clubului.

Ovidiu Cojocaru este la curent și cu activitatea rugbystică de la nivel local. El apreciază eforturile tuturor celor care susțin acest fenomen sportiv și munca antrenorilor prin mâinile cărora a trecut.

  

Un alt premiu important pentru sportivul pășcănean este titlul național câștigat împreună cu echipa de club.

Related posts

Victorie pentru echipa Școlii „Ion Creangă” din Târgu Frumos în cadrul unei competiții de handbal feminin (Foto)

Redacția

Testele pentru Covid-19 prezentate de Novak Djokovic au fost “valide”, spun procurorii sârbi

Redacția

Rezultatele finale ale sportivilor pășcăneni la Grand Prix – Cupa Moldovei

Redacția
Încarcă...