RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Culoarea ce simbolizează dragostea, liniștea și investițiile pe bordurile din curtea Primăriei!

Dacă se vrea, se poate! Aceasta este concluzia ce poate fi trasă, din acțiunile intreprinse de angajații Primăriei pentru înfrumusețarea curții instituției.

 

  

 Spațiu verde a fost tuns, în timp ce bordurile au fost vopsite în alb și roz, semn că la nivelul instituției cineva totuși muncește. Cine anume a luat decizia ca interiorul să arate în acest mod, nu știm. Cât privește simbolistica culorii roz, am studiat site-urile de specialitate, am aflat că ea reprezintă dragostea, fiind un simbol al iubirii în tăcere. Studiile efectuate în mai multe închisori au arătat că atunci când celulele prizonierilor sunt vopsite în roz, atitudinea agresivă se diminuează vizibil, dar efectul nu este durabil.

 Rozul mai simbolizează începutul marii dezvoltări intelectuale și este cea mai potrivită culoare în domeniul investițiilor.Ceea ce este vizibil cu ochiul liber la nivel local, este faptul că șefii instituției fac obiectul mai multor dosare instrumentate de DNA Iași, iar investițiile nu se derulează conform așteptărilor comunității.

Related posts

Pășcănenii vor să dea ApaVital Iași afară din Pașcani: Se strâng semnături pentru retragerea din ARSACIS și revocarea delegării serviciilor de apă-canal către operatorul ieșean!

Răzvan Grecu

Covorul asfaltic pe strada 24 Ianuarie din Gâștești a fost turnat. Iată lucrările ce urmează!

Marius Parteni

Veste bună pentru români. Cât vom plăti iarna aceasta pentru factura la gaze, comparativ cu anul trecut

Redacția
Încarcă...