RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Culise. Cum au ajuns greii PNL să se revolte, nemulțumiți de dezorganizarea din partid. Ciucă n-a negat tensiunile

Liniștea din PNL a luat sfârșit, nume grele ca Ilie Bolojan și Vasile Blaga cerându-i lui Ciucă și lui Bode să ia măsuri pentru organizarea filialelor și realizarea de reforme, dar și o atitudine mai combativă faţă de PSD.

Nicolae Ciucă și Lucian Bode au fost luați la țintă FOTO Inquam Photos

Nicolae Ciucă și Lucian Bode au fost luați la țintă FOTO Inquam Photos

Ședința lui Nicolae Ciucă (președinte PNL) și Lucian Bode (secretar general PNL) cu liderii de filiale a fost una inedită pentru formațiunea liberală, după ce timp de mai multe luni a fost liniște internă. Iar acest lucru nu s-a mai întâmplat, în condițiile în care lideri cu greutate, respectați în partid, au luat cuvântul pentru a trage un semnal de alarmă.

  

Ilie Bolojan (președinte CJ Bihor și PNL Bihor), cunoscut pentru faptul că e cumpănit la vorbă, le-a reproșat celor din conducere că în ultimul an nu au făcut nimic pentru a face reforme, chiar dacă PNL s-a angajat să facă acest lucru. De asemenea, Bolojan a subliniat că partidul e în cădere, sunt foarte multe probleme la nivel local, iar miniștrii sunt slabi, atât ca performanță, cât și ca tracțiune politică. Una dintre concluziile lui Bolojan, potrivit informațiilor „Adevărul”: să aibă loc o evaluare a miniștrilor PNL înainte de rocada premierilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Șeful unei clinici private susține că o rachetă a lovit o maternitate de lângă Kiev

Redacția

Ce economii s-ar face prin comasarea unor alegeri din anul electoral 2024

Redacția

Traseul autostrăzii A7 spre Moldova a stârnit critici: Ce e „cocoașa” de lângă Focșani?

Redacția
Încarcă...