RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CSM Kosarom – Cetatea Târgu Neamț 3-1

O nouă victorie pentru echipa locală în acest retur de campionat. Astăzi a avut loc etapa cu numărul 19 din Liga a III a, Seria 1 la fotbal.

 

Pășcănenii au primit vizita celor de la Cetatea Târgu Neamț. Jucătorii formației antrenate de Dan Condurache au dominat partida și au deschis scorul prin Nemțanu. La scurt timp avantajul a fost majorat de Chimir printr-o lovitură de la 11 m, fază la care portarul Alexandru Hărăguță de la Cetatea a fost eliminat.

  

În partea a doua pășcănenii continuă să pună presiune pe adversar și au mai înscris odată prin Toader. Nemțenii reușesc să micșoreze diferența de scor iar după 90 de minute de joc CSM Kosarom – Cetatea Târgu Neamț 3-1.

Etapa viitoare pășcănenii, locul I în serie, au o deplasare dificilă la fostul lider Știința Miroslava, în prezent pe locul II la egalitate de puncte 32, dar cu un meci în plus față de Kosarom.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Experimentul Paşcani. Cum au ajuns tinerii din judeţul Iaşi să se antreneze prin parcuri, după o decizie controversată a Guvernului: “Răspunsurile au fost ca pe timpul lui Ceauşescu”

Redacția

David Popovici este cel mai rapid înotător de pe planetă. A doborât recordul mondial la 100 de metri liber, la CE de natație de la Roma

Redacția

“Șoc” în Liga a V-a, zona Pașcani: Vezi pentru ce sumă de bani au fost excluși din fotbal un arbitru și un observator!

Răzvan Grecu
Încarcă...