RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Criza guvernamentală: Dan Barna se întâlneşte cu preşedintele Klaus Iohannis

    De la ora 11.00, are loc a patra şedinţă a Birourilor Permanente Reunite pe tema moţiunii de cenzură USR PLUS-AUR, după ce, în primele trei, fie nu s-a întrunit cvorumul, fie au existat discuţii de procedură şi de legalitate a moţiunii. Marţi după-amiază, Dan Barna se întâlneşte cu preşedintele Klaus Iohannis, la invitaţia acestuia.

USR PLUS a anunţat că, la ora 9:00, vicepremierul Dan Barna şi miniştrii formaţiunii vor merge la Guvern pentru a-şi depune demisiile anunţate încă de luni seară.  

Ulterior, Ioana Mihăilă, Cătălin Drulă, Cristian Ghinea, Ciprian Teleman, Claudiu Năsui şi Stelian Ion îşi vor prezenta bilanţul activităţii.  

În paralel, USR PLUS merge mai departe cu moţiunea de cenzură pe care a depus-o împotriva Guvernului Cîţu împreună cu AUR.  

  

De la ora 11.00, este programată cea de-a patra şedinţă a Birourilor Permanente Reunite, în încercarea de a stabili un calendar pentru dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură.  

În primele trei şedinţe, fie nu s-a întrunit cvorumul, fie au existat discuţii legate de procedură şi de legalitate a moţiunii.  

Înaintea şedinţei de luni, PNL a depus un document prin care a contestat autenticitatea semnăturilor pentru moţiune, acuzând că mai multe semnături nu sunt prezentate în original,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Arabia Saudită denunţă, în prima declaraţie de la începutul Războiului Israel-Hamas, o ”agresiune” israeliană în Fâşia Gaza şi cere o încetare a războiului, înaintea unor summituri ale Ligii Arabe şi OCI la Riad

Redacția

Ciucă, prima întâlnire cu reprezentanţii AmCham România: Discuţii privind prezentarea priorităţilor Guvernului României şi implementarea PNRR

Redacția

VIDEO 900 de protestatari anti-război, reținuți de poliție în 44 de orașe din Rusia. Proteste și la Minsk

Redacția
Încarcă...