NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cristi Bolobiță a fost prădat. Vezi ce i-au furat hoții

Descinderi ale polițiștilor, lacrimi și mulți nervi, acesta este scenariul unei nopți nebune pentru membrii unei familii din Gâștești care și-au văzut copilul reținut, după ce a atentat la afacerea pășcăneanului Cristi Bolobiță.

  Ieri noapte un grup de tineri din suburbia Gâștești a furat de la societatea afaceristului pășcănean patru anvelope destinate utilajelor de greu tonaj. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar în câteva ore au stabilit și un cerc de suspecți. Spre dimineață au descins la locuințele acestora pentru a-i duce la cercetări. Printre aceștia și Marian Puiu, de 22 de ani, din suburbia Gâștești. Tatăl acestuia era astăzi foarte supărat pe oamenii legii.

 

  

”Fiul meu a fost ridicat de polițiști. Nu știu pentru ce. L-au luat în chiloți din casă și în picioarele goale. Au venit mascații, au spart geamul, ne-au înjurat, după care l-au luat. Pe vremea asta așa se face?”, ne-a declarat Petru Puiu, tatăl tânărului reținut.

 Comisarul șef Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliției Pașcani, a răspuns acuzațiilor.”Cel reținut este cercetat într-un dosar de furt, ale unor anvelope. Se fac verificări. A fost adus la sediul Poliției pentru verificări”, ne-a spus Tiberiu Dogaru.     

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Păşcăneancă de 45 ani, la spital după ce a fost bătută de soţ

Ema Roman

Bărbat din Pașcani dat în urmărire de poliție

Redacția

Tânăr din Pașcani cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site