NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Societate din Pașcani închisă și sancționată cu 10.000 lei pentru încălcarea ordonanței militare!

Administratorul unei societăți din Pașcani a fost amendat astăzi cu 10.000 lei pentru că în punctul de lucru de pe strada Unirii a comercializat băuturi alcoolice în regim de restaurant. În magazinul său erau clienți care consumau băuturi alcoolice la pahar.

În această dimineață, funcționarii Poliției Locale au verificat dacă prevederile ordonanței militare numărul 1, care interzice activitatea în regim de restaurant, cafea sau alte localuri publice, este respectată.

La societatea de pe strada Unirii se serveau băuturi alcoolice. Pentru că a încălcat prevederile ordonanței, de care a luat act ca urmare a informării instituțiilor, a fost amendat cu 10.000 lei. În asemenea situație sancțiunile sunt de la 1.000 la 70.000 lei.

Ministrul de interne,  Marcel Vela, a anunțat marți seara că se suspendă activitatea de servire și consum în restaurante, hoteluri, cafenele și localuri publice. Activitatea lor poate continua însă pentru livrare la domiciliu sau alte activități, care nu presupun clienți într-o incintă.

  

Advertisements

Related posts

ACŢIUNI PENTRU SIGURANŢA CETĂŢENILOR, LA TÂRGU FRUMOS

Ema Roman

O bucată de rachetă a căzut în bucătăria unui sătean din Scobinți pe la ora 21:30

Redacția

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, reținut de procurorii DNA

Redacția
Încarcă...