RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Copilul jandarmeriței omorâte pe trecerea de pietoni, transferat la un spital din București. Șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Fetița în vârstă de un an și jumătate, care era cu mama sa în momentul în care a fost lovită pe o trecere de pietoni de un autoturism, a fost transferată la un spital din București.

Dramatic este că, din ceea ce spun medicii, micuţa, chiar dacă va supravieţui, va rămâne cu sechele fizice şi psihice pe viaţă. Fetiţa are leziuni cerebrale asupra evoluţiei cărora medicii nu pot face nicio evaluare. Copila era în căruciorul împins de mamă, atunci când maşina condusă de un şoferul de 26 de ani le-a spulberat pe amândouă pe trecerea de pietoni, deşi traversau regulamentar.
Colegii de la Şcoala Militară ai femeii au venit în uniforme la locul accidentului, unde a apărut un adevărat altar de lumânări şi flori, şi au ţinut un moment de reculegere. Preotul militar al școlii a oficiat o slujbă de pomenire sub strigătele disperate ale mamei Irinei.

  

Zeci de oameni au aprins lumânări, au adus flori și coroane. La locul tragediei s-a ținut o slujbă de pomenire.Soțul femeii, şi el angajat al MAI, le-a cerut celor prezenți să se roage pentru ca bebeluşul să scape cu viață.

Irina Airinei  va fi condusă pe ultimul drum sâmbătă și va fi înmormântată în Cimitirul Pacea- Nou din Suceava.

Irina Cristina Airinei este din Pașcani, absolventă a Colegiului Național “Mihail Sadoveanu”, promoția 1996. Locuia în orașul Suceava și se afla în concediu de creștere a copilului. 

Maior Irina Cristina Airinei a fost purtător de cuvânt și ofițer specialist în cadrul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, din anul 2009.

Pentru depăşirea momentelor grele cu care se confruntă familia îndoliată, colegii femeii dispărute fac un apel umanitar pentru sprijin financiar. Eventualele sume pot fi depuse în contul RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON, deschis la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel.


Tânărul care a provocat accidentul, în vârstă de 26 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore după comiterea faptei şi încarcerat în arestul IPJ Suceava, după care instanţa competentă a admis cererea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

sursa foto suceavanews.ro

 

Related posts

Vârsta medie a mamelor minore în România a scăzut și a ajuns la 15 ani. Sociolog: Statul nu intervine și e cel puțin complice

Redacția

Românii, pe locul 28 în topul celor mai fericiți oameni în 2022

Redacția

Surse: Românii care primesc cardurile de energie ar putea plăti facturile online, pe site-ul Poștei Române

Redacția
Încarcă...