RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consiliul Local organizează un nou concurs de recrutare a membrilor din consiliile de administraţie ale regiilor şi societăţilor comerciale din subordinea acestuia! De data aceasta costurile sunt mai mici cu 30%!

Păşcănenii care vor să facă parte din consiliile de administraţie ale RAGCL, Prest Serv Apa şi Eco Salubritate se pot înscrie la un nou concurs de selectare a membrilor. În total sunt 2 posturi vacante pentru fiecare dintre organismele amintite.

De organizarea acestor selecţii se ocupă tot firma fostului consultant politic al primarului Dumitru Pantazi. Este vorba despre Research & Consulting SRL administrată de Doru Tompea, cel care în 2012 a proiectat campania electorală a actualului primar. Firma ieşeană va primi de la municipalitate 6.000 de lei faţă de 9.000 de lei cât a fost în primă fază, preţuri la care se adaugă TVA. Asta deşi acum expertul va trebui să facă treabă în plus şi anume să stabilească criteriile de performanţă şi efectuarea unui studiu la nivel naţional pentru stabilirea componentei variabile a indemnizaţiei membrilor consiliilor de administraţie.

 “Eu am făcut un referat de necesitate în care am 7.500 de lei pentru aceste servicii. E treaba lui dacă a ofertat doar 6.000 de lei. Acum ştia şi dosarele şi îi este mai uşor”, a explicat administratorul public Gică Zanet diferenţele de preţ.

  

 Procedura de recrutare și selecție cuprinde două etape:

 

– Etapa I – selecția dosarelor;

– Etapa II – interviul – pentru candidații declarați “admis”, după desfășurarea primei etape.

Interviul se va desfășura în limba română.

Criteriile de selecție ale candidaților sunt următoarele:

1. Îndeplinirea condițiilor legale de participare, demonstrate prin însăși conținutul dosarului de participare;

2. Abilități de comunicare;

3. Motivația candidatului;

4. Capacitatea managerială.

 Dosarele pot fi depuse până pe data de 9 decembrie ora 16.00, evaluarea lor va avea loc în intervalul 10-11 decembrie, iar interviurile vor fi programate pe 12 decembrie 2013. Cei interesaţi pot consulta documentele pe site-ul oficial al Primăriei: www.primariapascani.ro.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Aproape 100 de rachete antigrindină au fost lansate în județul Iași zilele trecute

Redacția

VIDEO – Incendiu vegetaţie uscată în apropiere de Tg. Frumos!

Redacția

Autobuzele RAGCL Paşcani, verificate de inspectorii de la Autoritatea Rutieră Română Iași

Ema Roman
Încarcă...