NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Vorbe! Taxa de salubrizare și procedura de debranșare de la RAGCL, amânate de șefii Primăriei

Ședința extraordinară promisă pentru această săptămână de către primarul municipiului nu a fost încă anunțată. Vorbim de o întâlnire a aleșilor locali unde urma să fie modificat regulamentul de aplicare a taxei de salubrizare și costurile debranșărilor de la  RAGCL.

 

  

Dumitru Pantazi anunța în ședința din 27 iunie că va convoca în această săptămână plenul Consiliului Local (CL) pentru a discuta despre modificarea regulamentului de aplicare a taxei de salubrizare, dar și modalitatea de debrașnare a clienților regiei locale de la sistemul public.

Primarul a susținut atunci, în mod mincinos, că în cazul taxei de salubrizare agenții economici au interpretat greșit o prevedere din regulament, cu privire la suprafețele declarate. Cât privește modalitatea de debranșare el a invocat o hotărâre din anul 2006.

Consilierii locali ar fi trebuit să fie convocați în această săptămână pentru a vota modificările pe care primarul le-a promis. Doar că acest lucru nu se va întâmpla. Dumitru Pantazi nu a emis nicio dispoziție de primar pentru convocarea plenului CL.

Advertisements

Related posts

ALDE nu primește un sediu la Pașcani, din cauza unor datorii înregistrate de Partidul Conservator

Marius Parteni

Controale în abatoarele din judeţul Iaşi

Redacția

Agricultorii din satul Brătești au aflat cum să aleagă plicurile cu semințe de legume pentru grădina lor

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site