NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Trei unități bancare din Pașcani s-au închis anul acesta

De la începutul acestui an, trei unități bancare din Pașcani și-au închis sau restrâns activitatea. Este vorba despre UniCredit Țiriac Bank, Banca Românească și Banca Română de Dezvoltare.

Dacă primele două au plecat definitiv din municipiul nostru, BRD și-a închis doar un sediu și anume cel de pe strada Ștefan cel Mare. Motivul este acela că băncile nu mai aveau clienți care să efectueze operațiuni bancare.
Ultima unitate bancară care și-a închis activitatea în Pașcani este Banca Românească. La fostul sediu al acesteia, din centrul municipiului este lipit un afiș pe ușă cu următorul mesaj: ”Începând cu data de 25 octombrie, în cadrul acțiunii de optimizare a proceselor și fluxurilor de lucru în cadrul rețelei de sucursale, activtatea Sucursalei Pașcani se va transfera la Sucursala Iași a Băncii Românești S.A. Membră a Grupului National Bank of Grece. Ca urmare, conturile dumneavoastră deschise la Sucursala Pașcani vor fi transferate la Sucursala Iași, numerele acestora rămânând neschimbate. Vă așteptăm cu drag la noul sediu”.
Astfel, pășcănenii ce au un cont deschis la această Bancă și doresc să efectueze diferite operațiuni trebuie să facă un drum până la Iași. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Ministrul Finanţelor născoceşte motive ca să umble la pensiile private

Redacția

Numărul românilor cu restanţe la bănci a depăşit din nou pragul de 750.000

Redacția

Restaurantele din România au început să aplice „taxa Covid-19”. Reacția Fiscului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site