NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

CONSILIU NAŢIONAL PNL – Adrian Veştea: Astăzi am fost martorul unei minuni – aproximativ 1.200 de votanţi au furnizat fix 1.842 de voturi

”Astăzi, în a doua zi de Congres al PNL am fost martorul unei minuni. Nu, nu este vorba despre biblica înmulţire a pâinilor şi peştilor, dar seamănă. Am văzut minunea ca aproximativ 1.200 de votanţi să furnizeze fix 1.842 de voturi. Evident, faptul că un candidat la funcţia de vicepreşedinte a făcut parte şi din echipa de numărare a voturilor este tot o minune.

 Cum zicea Iosif Vissarionovici, nu contează cine votează, contează cine numără voturile. Dictatorul a murit în 1953, dictonul a rămas, că de-aia e dicton.

Dar să trecem, că toate trec în viaţă. Importante nu sunt funcţiile pe care le deţii, important este cum le foloseşti pentru a lăsa ceva bun în urma ta. Bref, rezultatul votului de astăzi pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL pentru Comunicare şi Relaţii Internaţionale: Rareş Bogdan 1.107 voturi, Adrian Veştea 690 de voturi, 45 de voturi anulate”, a scris Vesttea pe Facebook.

El urează succes lui Rareş Bogdan şi celorlalţi colegi aleşi astăzi în forul de conducere al partidului.

  

”Mulţumesc în mod special celor care, în cele două zile de Congres, dar şi în campania internă, au ţinut la ştaiful

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Bolnavii cronici, dependenți de tratament vitale în spital, în pericol. Semnalul de alarmă tras de membrii COPAC

Redacția

Boris Johnson îi supără iar pe britanici: Premierul nu se va izola, deși un membru al echipei sale a fost testat pozitiv la coronavirus

Redacția

Vizierele protejează mai bine decât măștile, spun specialiştii

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site