NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Concurs pentru medici, șefi de secție, farmaciști și biochimiști la Spitalul Municipal Paşcani

De astăzi, conducerea Spitalului Municipal de Urgenţe Paşcani scoate la concurs posturile de şefi de secţie şi cele de farmacişti şi biochimişti, încheind întreaga procedură începută  în urmă cu câteva zile. Este vorba despre 13 astfel de posturi, printre care enumerăm Şef Secţie Medicină Internă, Şef Secţie Gastroenterologie şi Farmacist Şef.

„Astăzi s-a afişat scoaterea la concurs a posturilor de şefi de secţie şi a celor de medici specialişti farmacişti şi biochimişti. Demersurile au început în urmă cu mai mult timp, întrucât se cere acordul ordonatorului principal de credite, apoi a Direcţiei Sanitare a Ministerului Sănătăţii, abia apoi organizăm propriu-zis concursul. Organizarea a început astăzi prin această publicare a anunţului.  În termen de 30 de zile se va organiza acest concurs şi vom avea şefi de secţie definitivi, prin concurs, spre deosebire de până acum, când erau numiţi prin decizie”, a precizat dr. Diana Acsinte, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgenţe Paşcani.

Menţionăm faptul că la acest concurs se pot prezenta medici cu o vechime de cel puţin cinci ani în specialitatea respectivă, pe care o practică în mod curent şi în care sunt confirmaţi prin ordin al ministrului sănătăţii publice.

Participarea la concurs se face cu dosar de înscriere. Lista cu actele necesare este afişată la avizierul unităţii medicale.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Cancer de sân: când trebuie făcută autoexaminarea pentru a depista la timp eventuale probleme!

Redacția

S-a schimbat programul de vizite la Spitalul de Copii. Când îi puteți vedea pe micii pacienți

Redacția

Coronavirus: Cehia își închide granițele pentru toate statele, începând de luni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site