NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Concurs de selecție pentru admiterea la Centrul de Excelență din Pașcani, disciplina matematică

Centrul de Excelență Pașcani a demarat o nouă sesiune de înscriere pentru elevi, la disciplina matematică.  Școlarii din clasele III-IV, cu rezultate deosebite la învățătură și dornici de performanță, sunt așteptați să se înscrie în perioada 21-25 septembrie, între orele 13.00-15.00, la secretariatul Colegiului Naţional „Mihail Sadoveanu”.

  

Testarea pentru admiterea la Centrul de Excelenţă va avea loc sâmbătă, 26 septembrie, la ora 9.00, la Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu”, Pașcani. Proba va avea durată de 90 de minute.

La Centrul de Excelenţă Iaşi, Filiala Pașcani în anul şcolar 2015-2016, se vor organiza activităţi de pregătire a elevilor din clasele a III-a şi a IV-a, la matematică. Se vor forma două grupe, câte una pe nivel, fiecare având 25 de locuri.

Intrarea elevilor în săli la testare va fi permisă până la ora 830. Elevii se vor legitima cu carnetul de elev cu poză, vizat pentru anul şcolar curent. Fişa de înscriere poate fi descărcată de pe site-urile www.isjiasi.ro și  www.colegiulsadoveanu.ro.

 De asemenea, poate fi solicitată la secretariatul şcolii de provenienţă sau la secretariatul Colegiului Naţional „„Mihail Sadoveanu”, Pașcani.

Descarcă fișa de înscriere AICI.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

La concursul directorilor se pot înscrie şi profesorii peste vârsta de pensionare

Redacția

UAIC Iaşi a ieșit din Top 1000

Redacția

Admitere online la Universitatea Cuza Iasi. Cate locuri sunt disponibile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site