NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Primarul Dumitru Pantazi a premiat astăzi profesorii retrași din activitate în cadrul evenimentului „Domnilor profesori, cu dragoste” (VIDEO)

Cadrele didactice pensionare de limba și literatura română din Pașcani, au fost sărbătorite la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” în cadrul celei de-a VII-a ediție a manifestării culturale “Domnilor profesori, cu dragoste”.

Evenimentul a debutat la ora 17.00 cu vernisajul expoziției “Reședințe nobiliare din România”, care a avut loc în Galeria Arcadia. Dacă la ultima ediție au fost premiați profesorii de artă, anul acesta 30 de cadre didactice de limba și literatura română au primit flori și diplome pentru întreaga lor activitate profesională.

Invitată specială a fost pășcăneanca Daniela Palade Teodorescu, redactor șef la revista “Avantaje”. Programul artistic a fost susținut de tânăra cântăreață de jazz Irina Sârbu, împreună cu Ciprian și Tudor Parghel, fiii regretatei cântărețe Anca Parghel.

Dintre reprezentanții administrației publice și legislativului local au participat doar primarul Dumitru Pantazi și consilierii locali Carmen Apostol și Gabriela Nedelcu. Edilul șef a fost și cel care a premiat profesorii pensionari, oferindu-le acestora pe lângă flori și diplomă și un premiu în bani.

Profesorii premiați au fost următorii: Neculai Buruiană, Viochița Bursuc, Coca Ciopraga, Roza Cojocaru, Cornelia Coman, Damian Cornea, Olga Crețu, Claudia Ghiocel Culbec, Alexandrina Dominte, Gabriela Dreptu, Livia Dreptu, Simona Grecu, Dorina Ilade, Vasile Ilade, Tatiana Isache, Elena Neamțu, Magdalena Nica, Petrea Pavel, Simona Plaiu, Ecaterina Podoleanu, Valeria Pop, Raicu Preutu, Tatiana Radu, Ana Răileanu, Elisabeta Suliță, Aurica Tăbăranu, Valeria Vapirovschi, Eugenia Vârlan și Victor Vârlan.

{flv}diverse/domnilor profesori 2013{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Titularizare: 8 la sută dintre profesori au luat peste 9.00, iar trei din ei au luat nota 10.00

Redacția

Cadrele didactice pensionare, premiate de Sindicatul Învățământ Spiru Haret

Teona Gherasim

Un nou proiect Erasmus la Școala Gîștești. Oaspeți din patru țări europene

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site