NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Cioloş, depre creşterile salariale cu 10%: Trebuie să aşteptăm promulgarea


Premierul Dacian Cioloş a declarat, duminică seară, că Guvernul intenţionează să menţină în buget măsurile din Codul Fiscal, dar şi creşterile salariale “în măsura în care va fi posibil”, arătând că, legat de majorarea cu 10 la sută, trebuie aşteptată promulgarea.

  

 

“Da, asta este intenţia, atât măsurile din Codul Fiscal care mi se par foarte importante pentru a redinamiza sectorul economic, suntem într-o fază de creştere economică, una din cele mai importante din Uniunea Europeană şi e important ca şi în această perioadă de tranziţie sectorul economic să aibă încredere în cei care conduc România.

Sunt foarte multe măsuri care ştiu că sunt bune, sectorul economic le apreciază în Codul Fiscal, deci avem intenţia să le menţinem, să le aplicăm. Creşterile salariale sunt necesare în multe domenii, după părerea mea sunt necesare şi creşterile salariale, dar şi reforme în domeniul respectiv, oricum intenţia noastră este, în măsura în care va fi posibil, să păstrăm aceste creşteri salariale care au fost deja decise de Parlament şi legile promulgate”, a declarat premierul Dacian Cioloş, la postul de televiziune Digi24.

Cât despre mărirea salariilor bugetarilor cu 10 la sută, creştere decisă de Parlament, dar care încă nu a fost promulgată de preşedintele Klaus Iohannis, premierul a spus că acest lucru este luat în calcul.

Citește articolul integral pe MediaFax.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Şapte metode garantate pentru a combate oboseala cronică. Ce minuni poate face o cană de cacao băută la momentul potrivit

Redacția

Pregătiri pentru alegeri la PSD. Șefii de filiale și-ar putea transforma casele în secții de votare

Redacția

Mormantul lui Lazar de langa Ierusalim trece prin lucrari ample de restaurare. Ce au descoperit arheologii sub pietre

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site