NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu face economie la Camera Deputaților: Am promis că reduc din buget 10% și m-am încadrat

Președintele Camerei Deputaților a precizat, în contextul recomandărilor reducerii risipei energetice, că bugetul forului legislativ este bine gospodărit și a reușit să reducă 10% din buget.

Marcel Ciolacu FOTO facebook Marcel Ciolacu

FOTO: Facebook Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a precizat că așteaptă propunerile Comisiei Europene și normele de aplicare în ceea ce privește reducerea energiei electrice în instituții. 

  

„Nu mă ocup chiar să cumpăr şi becurile din Parlament, dar dacă e nevoie o să mă implic direct. În primul rând, cred că noi ne-am gospodărit foarte bine bugetul. Eu am promis că şi reduc din buget 10% şi m-am încadrat în acest lucru. Cât timp ne încadrăm în efortul bugetar, nu avem o problemă. Propunerile Comisiei Europene, aştept şi eu normele de aplicare”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi la Parlament, potrivit News.ro.

Advertisements

Senatul reduce risipa de energie 

Advertisements

De asemenea, în contextul reducerii consumului de energie, președinta interimară a Senatului a anunțat că în Biroul Permanent a fost aprobat un memorandum care prevede măsuri de creștere a eficienței energetice și reducerea consumului de energie în Palatul Parlamentului.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Peste 300 de timișoreni au depus cereri de debranșare de la Colterm / Numărul e de așteptat să crească după ce iarna trecută abonații au suferit de frig

Redacția

Centre pentru diagnosticarea COVID, deschise la spitalele militare din București și Pitești

Redacția

Ciprian Teleman și-a dat demisia din USR

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site