NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Noi detalii din ancheta în care preotul Visarion Alexa este acuzat de agresiune sexuală / SURSE: Enoriașei care a reclamat fapta i-a fost montată tehnică pentru înregistrarea conversației cu părintele

Femeia, în vârstă de 37 de ani, care a depus plângere împotriva preotului Visarion Alexa, parohul Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” – Militari (București), pentru agresiune sexuală a purtat tehnică specială pentru înregistrarea conversației cu părintele, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Astfel, polițiștii au putut confirma acuzațiile inițiale făcute de enoriașă, însă neînsoțite de probe elocvente. Aparatura era doar pentru înregistrare audio, nu și video, conform surselor.

În cadrul discuției respective, preotul a făcut gesturi indecente, iar astfel oamenii legii au luat decizia de a-l reține pentru 24 de ore. Nu a fost vorba de un flagrant, măsura fiind luată după ce a fost analizată înregistrarea.

Între cei doi a existat o prietenie de câteva luni, au confirmat aceleași surse, așa cum a susținut, public, și avocata lui Visarion Alexa. În cadrul anchetei, se vor face și percheziții asupra telefonului preotului pentru a fi analizate discuțiile anterioare dintre el și presupusa victimă.

Advertisements
Advertisements
  

Reamintim că Judecătoria Sectorului 6 a decis sâmbătă seară să îl pună pe Visarion Alexa sub control preventiv pentru 60 de zile. Decizia nu e definitivă, astfel că preotul a contestat-o. Pe de altă parte, Biserica Ortodoxă Română a precizat, prin purtătorul de cuvânt că a declanșat o anchetă independentă împotriva parohului, iar până la finalizarea ei acesta va fi suspendat.

g4media

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cinci profeţii cutremurătoare ale lui Arsenie Boca: „Se va ridica de la Răsărit un popor fără cruce, se va mânca şi carne de om şi se va bea sânge de om“

Redacția

Pompierii pășcăneni au desfășurat o acțiune de prevenire a incendiilor de pădure în urma picnicului

Răzvan Grecu

Teo și Livia nu sunt singuri pe lume: Drama lor i-a sensibilizat pe mulți. Un afacerist local suportă cheltuielie de înmormântare a mamei

Teona Gherasim
Încarcă...