NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, după discuţia cu sindicaliştii din poliţie: „Solicitările lor sunt extrem de corecte. Guvernul are datoria să le rezolve!”

„Am discutat astăzi cu delegaţia sindicatelor din Poliţie şi din Poliţia Penitenciară despre îngrijorările privind aplicarea Legii Salarizării Unitare. 

I-am asigurat că voi duce mesajele lor în Coaliţia de guvernare şi că voi solicita ministrului Bode să găsească #soluţii pentru ca tranşa a treia din Legea Salarizării să fie prevăzută în Bugetul pe anul 2022.

Voi rămâne în contact cu reprezentanţii sindicatelor pentru a găsi soluţii pentru toate problemele cu care se confruntă poliţiştii. Solicitările lor sunt extrem de corecte, iar guvernul are datoria să le rezolve!”, a scris Marcel Ciolacu, vineri, pe Facebook.

Câteva zeci de sindicalişti au venit, vineri, la sediul central al Partidului Social Democrat din Kisellef, protestând cu pancarte pe care scrie: „Jos Mafia din Ministerul de Interne”, „Jos Mafia din Poliţia Română”, „Legea Salarizării nu M.A.I este unitară!”

Advertisements
  

Sindicaliştii EUROPOL protestează pentru drepturile politistilor si pensionarilor militari. O delegaţie a Sindicatului a intrat la negocieri cu presedintele PSD, Marcel Ciolacu pentru drepturile poliţistilor si pensionarilor militari, anunţă sindicatul pe pagina de Facebook.

Advertisements

EUROPOL a transmis, printr-un comunicat, că „p

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Răzvan Burleanu, șeful FRF: Ne dorim nu neapărat să avem un Messi, ci o echipă ca a Argentinei

Redacția

Șoferii pot vorbi la telefon în mers, dacă au dispozitiv „mâini libere”. Președintele Iohannis a promulgat legea

Redacția

Washington Post: Franța își intensifică războiul împotriva a tot ce e “woke” (editorial)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site